BROWSING

What is the availability status of items on this website?

Please check the label attached on each item on our website.

 • No label: available.

 • Out of stock/ No restock: These items are sold out and we haven’t had plans to restock those at the moment. 

 • Stockist available: not available at our www.cogidau.com e-boutique but these items might be still available at our stockists. Please contact them directly to get your favourite merchandise. They do shipping & also have offline stores if you want to visit.

Why cannot purchase on our website?

Due to logistic reason, our website is mostly for presenting and providing information. If you want to purchase any item, please contact us directly through our Instagram & Facebook. 

PRODUCTS 

Differences between descriptions/ pictures and real products?

We do not use an industrialised system to create our merchandise to keep it original, authentic & handmade. Thus, the dimensions indicated and details may vary. Every single item is cut & sewed by hand. The colours might be different due to different lighting & monitor. We hope you appreciate the unique & one-of-a-kind feeling of handmade imperfection as much as we do. 

Printing technique

All current items are one-sided printed. During the process of fabric printing, it leaves some tiny ink dots at the back of the items. These dots are tiny and random. We just want to make sure that you’ve noted about this before purchasing.

Care instructions:

- Please try to avoid using too much force & heat so the quality can remain for a longer time.

- Hand wash with cold water only. 

- Preserve the beauty of your item by storing it flat and untied. If the product is wrinkled, please use iron with low heat/ or steam iron to flatten the item. 

 

ORDERS

How may I get assistance with my online order?

Please contact us directly via this website or our social channels (Instagram & Facebook). We’ll try to get back as soon as possible. 

 

My item is wrinkled when I receive it.

As the item is folded and placed inside a small cotton pouch, it leaves some wrinkles on the item when you open, which is normal. Please iron your item with low heat to flatten it and it will look better.

How do your orders look like?

From Feb 2021, your purchases are delivered in a kraft paper bag. The item is placed inside a cotton drawstring pouch tied with a ribbon. All items are ironed and got sprayed by fabric fragrances before packing. If you order more than 2 items, the packaging will be automatically changed into the Set Option without extra fee. 

Set option

Our set option includes a designed paper bag + 1 postcard beside the cotton pouch. If you want to upgrade your purchase with the Set Option, please leave us a note. Please also note that due to shipping logistic, the set might be wrinkled and not in perfect condition when it's delivered. 

CUSTOMER SERVICES

Why delays happen (if any)?

Thank you so much for your patience & understanding if there’s any delay happens. We try our best to deliver the best experience to you but sometimes, workload is a bit overwhelming when we only have 2 people. Please bare with us and we will get in touch.

EXCHANGES

 • Your order will be accepted for exchange if returned in original condition and packaging, within 7 days from the delivery date. 

 • We only take exchanges for faulty items/ production mistakes. Please check our policies carefully before purchasing as all other subjective reasons are unfortunately not accepted due to logistic. 

 • In this case, it is your responsibility to obtain proof that the goods have been returned.

 • The cost of returning the goods, including shipping and insurance, shall be borne by you. We are not responsible for items returned to www.cogidau.com which are lost, damaged, misdirected or delivered late. For any further information, please contact us directly.

Policies & FAQ

Soc.png

Chính sách 

 
Soc.png

WEBSITE 

Làm sao để biết item nào đang có sẵn hay không?

Bạn check nhãn dán/ label được đính kèm ở mỗi sản phẩm được đăng lên nhé.

 • Không có nhãn gì: Đang có.

 • Out of stock/ No restock: Các sản phẩm đã hết hàng và không sản xuất nữa.

 • Stockist available: các sản phẩm hiện không có sẵn online tại www.cogidau.com nhưng vẫn có thể đang trưng bày tại các địa điểm kí gửi của tụi mình. Phiền bạn liên hệ trực tiếp với các địa điểm kí gửi để check nhé. Các bạn í đều có ship online và có cả cửa hàng để đến xem nè. 


Sao không thanh toán trực tiếp trên website được?

Vì một số lý do hậu cần, website chủ yếu dùng để cung cấp thông tin. Tụi mình sẽ liên lạc với bạn để chọn hình thức thanh toán & ship nhé.

 

VỀ SẢN PHẨM

Sao sản phẩm nhận được nhìn khác khác mô tả và ảnh?

Có Gì Đâu không sử dụng một hệ thống công nghiệp để sản xuất các sản phẩm nghệ thuật của mình để giữ tính nguyên bản và gửi gắm sự chăm chút bằng tay vào từng sản phầm. Vậy nên, kích thước và các chi tiết có thể hơi khác một chút so với hình ảnh. Màu sắc của sản phẩm có thể khác nhau phụ thuộc vào điều kiện ánh sáng và màn hình thiết bị khi bạn xem các items của tụi mình. 

 

Toàn bộ các sản phẩm của Có Gì Đâu đều được cắt may bằng tay nên không vuông vức, rập khuôn như các sản phẩm công nghiệp. Tụi mình hy vọng bạn cũng yêu thích sự độc đáo, ‘có một không hai’ và những sự ‘không hoàn hảo’ từ sự handmade của tụi mình nhé.

Kĩ thuật in

Các sản phẩm hiện tại của Có Gì Đâu được in 1 mặt. Trong quá trình in vải sẽ để lại một số đốm mực nhỏ ở mặt sau của khăn. Những đốm nhỏ này sẽ rải ngẫu nhiên. Với một số dòng sản phẩm với chất liệu vải siêu mỏng, các chấm này có thể sẽ nhìn thấy một chút ở mặt trước. Tụi mình chỉ muốn chắc rằng bạn biết về điều này trước khi order.

 

HƯỚNG DẪN CHĂM SÓC SẢN PHẨM

 • Hạn chế sử dụng quá nhiều lực và nhiệt để chất lượng được lâu bền.

 • Chỉ giặt tay với nước lạnh. 

 • Giữ các sản phẩm phẳng và hạn chế gập. Nếu sản phẩm bị nhăn trong quá trình sử dụng, bạn ủi bằng bàn ủi với nhiệt độ thấp/ hoặc bàn ủi hơi nước để làm thẳng nhé.

 

ORDERS
Sản phẩm mình nhận được bị nhăn thì làm sao?

Vì các sản phẩm đều được gấp lại và đặt trong túi cotton nên sẽ để lại những nếp nhăn và gấp trên khăn. Điều này là hết sức bình thường khi gập vải phải hông nè? Bạn chỉ cần ủi bằng bàn ủi với nhiệt độ thấp/ hoặc bàn ủi hơi nước để làm thẳng nhé.

 

Order của mình nhìn như thế nào?

Từ tháng 2/2021, toàn bộ order đều được đặt trong 1 túi giấy kraft. Item được đặt trong túi rút. Tất cả sản phẩm đều được ủi & xịt nước hoa vải thơm phức rồi nè. Nếu bạn mua trên 2 items, order của bạn sẽ được chuyển sang SET option và không thêm phí gì đâu nha.

 

Set option

Set của tụi mình bao gồm 1 túi giấy được thiết kế & 1 postcard bên cạnh sản phẩm được đặt trong túi cotton. Nếu bạn order 1 item và muốn chuyển sang set option thì nhắn tụi mình nhé. 

 

Bao bì vận chuyển bị hư rồi.

Vì lý do vận chuyển (đường xa, nhiều đồ đạc, thời tiết…), bao bì sẽ có thể nhăn/ gãy và không trong tình trạng hoàn hảo như khi tụi mình giao cho bên vận chuyển. Tụi mình cố gắng bọc các sản phẩm thiệt chắc để hạn chế những lỗi khi vận chuyển, nhưng mong bạn thông cảm giúp tụi mình vì chuyện vận chuyển sẽ luôn có những sai sót ảnh hưởng đến bao bì bên ngoài. 

CHĂM SÓC KHÁCH HÀNG

Tụi mình luôn cố gắng để đưa đến cho các bạn những trải nghiệm tốt nhất có thể trong khả năng. Tuy nhiên, đôi khi cũng sẽ có những sai sót khi nhân lực tụi mình không đủ. Tụi mình sẽ cố gắng nâng cao chất lượng hằng ngày, mong các bạn hãy thông cảm cho tụi mình nếu có sai sót gì nhé.

 

Làm thế nào để được hỗ trợ dạ? Hỏi ai bây giờ?

Bạn liên hệ trực tiếp với tụi mình qua website này, Instagram hoặc Facebook nhé. Tụi mình sẽ cố gắng trả lời sớm nhất có thể.

 

CHÍNH SÁCH ĐỔI HÀNG

 • Đơn hàng của bạn được phép đổi với sản phẩm tương tự khi được trả lại như điều kiện ban đầu, trong vòng 7 ngày kể từ khi nhận hàng.

 • Tụi mình chỉ nhận đổi hàng cho duy nhất lỗi thuộc về sản phẩm do quá trình sản xuất. Phiền bạn kiểm tra kỹ tất cả các thông tin trên nhé vì ngoài lý do sản phẩm bị lỗi, tụi mình không nhận đổi trả vì các lý do khác.